arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upcrosshelpwarning
icon/over-finqleicon/contacticon/contact-kleinicon/debiteuren-beheericon/factoring-kleinicon/finqle-kleinicon/finqle-payicon/hoe-werkt-heticon/klanten-kleinicon/mkb-factoringicon/offline-facturenicon/reverse-factoringicon/aanmeldenicon/status-facturenicon/supporticon/support-kleinicon/vacature-kleinicon/zzp-factoring

Wat is factoring?

Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering waarbij je de cashflow verbetert door de directe uitbetaling van facturen. In ruil voor een vergoeding, de zogenoemde factorfee, draag je het vorderingsrecht en risico over. Nadat de opdrachtgever is gecheckt op krediet betalen wij vervolgens de factuur binnen 24 uur uit. De facturen dien je simpelweg online in op een door onszelf ontwikkeld factorplatform. Bovendien garanderen wij dat je eigen accountmanager je belangen persoonlijk behartigt.

  • Je kunt facturen online uploaden ter financiering
  • Binnen 24 uur is de factuur minus de factorfee uitbetaald
  • We stellen geen eisen aan uw omzet, bedrijfsgrootte of factuurwaarde
  • Geen opstartkosten, kosten per factuur of kosten achteraf
  • Je bent verzekerd tegen faillissement van opdrachtgever
  • Transparant kostenmodel zonder verrassingen

Geen tijdverspilling meer

Je hoeft niet meer te wachten op je opdrachtgevers of tijd te verspillen aan het debiteurenbeheer. Bovendien voorkom je financiële problemen, omdat wij het kredietrisico dragen en je direct verzekerd bent tegen het faillissement van de opdrachtgever. Zo zijn uitstaande facturen die te laat of niet betaald worden geen probleem meer. In tegenstelling tot incassobureaus, die pas uitbetalen wanneer de factuur is betaald, betalen wij je binnen één dag uit. Hierdoor kun je meteen weer investeren en je bedrijf verder laten groeien.

American factoring

Finqle biedt American factoring aan. Dit verschilt van traditionele factoring, omdat je losse facturen indient in plaats van je hele debiteurenbestand. Hierdoor is American factoring een flexibele vorm van factoring waarbij je zelf de controle behoudt. Je kunt per debiteur bepalen of je de factuur wilt doorverkopen. Je zit dus niet vast aan langlopende verplichtingen en betaalt ook nooit te veel. Bereken zelf hoe hoog de factorfee voor je factuur is.

Gratis advies aanvragen

Vraag je af wat Finqle kan betekenen voor je bedrijf op de lange en korte termijn? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.