Cathelijn Paling
ZZP'er
Echt onzettend simpel!

Het snelle handelen is wat mij verbaasde. Ik liet mijn gegevens achter op de site en werd dezelfde dag teruggebeld. Dezelfde dag konden we van start.

In tegenstelling tot andere partijen die ik ben tegengekomen in mijn zoektocht, heeft Finqle een zeer open en moderne website, waar alle facetten zoals het hoe factoring werkt en de kosten daarvan netjes worden toegelicht. In combinatie met hun snelle handelen ervaar ik de samenwerking daarom als zeer prettig en betrouwbaar.

Temper is een online marktplaats. We faciliteren de acquisitie op opdrachten voor freelancers in de horeca- en retailbranche. Horeca- en retailbedrijven richten hun flexibele schil in met Temper. Op deze manier maximaliseren zij omzet op momenten van drukte en minimaliseren zij kosten op momenten dat het rustig is. Door middel van ratings en onderschrijvingen wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Inmiddels werken we een aantal maanden samen met Finqle. Finqle faciliteert via onze online marktplaats betaling binnen 24 uur voor freelancers. Hiernaast maakt Temper zelf gebruik van de diensten van Finqle om haar gebruikersfee binnen 24 uur te ontvangen. In eerste instantie hebben we er aan gedacht om de omzet zelf voor te financieren voor de freelancers die via ons platform werken. Hiervoor zouden we werkkapitaal moeten ophalen en het volledige debiteurenbeheer zelf moeten opzetten en uitvoeren. Toen we vervolgens spraken met Erik-Jan, bleek dat hij ervoor open stond om een vergaande samenwerking aan te gaan in de vorm van een integratie tussen onze beide systemen. Inmiddels wordt er gewerkt via dit geautomatiseerde systeem, waarin freelancers de keuze krijgen of zij hun gewerkte uren willen factoren. Indien zij hiervoor kiezen, krijgen zij het geld binnen 24 uur op hun rekening gestort via Finqle.

De samenwerking met Finqle heeft ervoor gezorgd dat wij ons kunnen focussen op wat voor Temper echt belangrijk is. Namelijk groei en het optimaliseren van het systeem voor gebruikersgemak. Doordat de gehele betaalstroom via Finqle loopt, kunnen wij al ons kapitaal aanwenden voor groei, kunnen we ongelimiteerd groeien en kost het optuigen van het debiteurenbeheer ons geen kostbare tijd. Verder levert de betaling binnen 24 uur een sterk selling point op en kunnen opdrachtgevers direct beginnen met het plaatsen van opdrachten (mits zij voldoen aan de voorwaarden), zonder dat zij hier vooraf voor betalen.

De samenwerking met Finqle ervaren we als erg prettig en betrouwbaar. Zowel Erik-Jan als Mike zijn altijd goed bereikbaar, zowel per telefoon als via de mail. Op momenten dat er snel geschakeld moet worden, kunnen we dat doen via Slack. We bevelen de dienst van Finqle maar wat graag aan bij de freelancers die via Temper werken. Hetzelfde doen we zeker richting onze relaties.

Paul Eggink
CEO
Finqle heeft ervoor gezorgd dat wij ons kunnen focussen op wat voor Temper echt belangrijk is.